Muuta teksti klikkaamalla Muokkaa kohtaa.

Letkut lääketeollisuuteen

Alkutuotteet ja ATEX-vyöhykkeet

Letkut  alkutuotteiden käsittelyyn ja  ATEX-vyöhykkeisiin (letkut räjähdysalttiisiin ympäristöihin). Monikäyttöiset kumiletkut, sopivia lääkkeiden, kosmetiikan ja kemikaalien kuljettamiseen. Letkut ovat saatavana myös johtavana versiona, joka on suunniteltu standardin EN 12115 mukaisesti käytettäväksi Atex-vyöhykkeillä.

MTG PHARMAFLON 

Lataa lisätietoja tästä
Monikäyttöletku, joka on erityisesti suunniteltu kuljettamaan kemikaaleja, lääkkeitä, kosmeettisia tuotteita ja elintarvikkeita farmaseuttisessa kosmetiikassa, biotekniikassa ja elintarviketeollisuudessa. Erinomainen ratkaisu jalostusteollisuudelle, joka vaatii erittäin turvallista erittäin alkutuotteen siirron aikana. Imu- ja jakeluletku.
PHARMAFLON tarjoaa erinomaisen kestävyyden äärimmäisissä lämpötiloissa ja hyvän mekaanisen rasituksen kestävyyden. Päällinen estää mahdollisen työympäristön saastumisriskin.
Päällinen: EPDM-kumi (koodi 140BI), vaalea, sileä, hankauksen-, otsoni- ja säänkestävä, kangaspintainen. Vaatimustenmukaisuus FDA-standardeihin. 
Lämpötila -50 ° C - + 170 ° C kuljetettavista nesteistä riippuen.

MFA (Perfluoralkoxy) vaalea, täysin fluorattu, sileä. Vaatimustenmukaisuus: USP luokka VI, FDA-standardit, D.M. 21/03/73 ja sitä seuraavat muutokset sekä asetus EU n. 10/2011. Absoluuttinen ja pitkäaikainen lämmönkestävyys.

MTG DYNAMIC ®

Katso lisätiedot tästä
MTG Dynamic on monikäyttöletku, joka on suunniteltu erityisesti farmaseuttisten, kosmeettisten, kemiallisten ja elintarviketuotteiden kuljettamiseen lääke-kosmetiikka-, biotekniikka- ja elintarviketeollisuudessa. Erinomainen ratkaisu käytettäväksi dynaamisessa rasituksessa korkean puhtauden nesteiden kuljetuksen aikana. Erityisen sopiva käytettäväksi annostelulaitteissa. Imu- ja jakeluletku. 
Lämpötila -40°C to +150°C riippuen kuljetettavista nesteistä.
Päällinen: EPDM-kumi, sininen, sileä, hankaava, otsoni- ja säänkestävä, kangaspinta.
Letkun materiaali: PFA (Perfluoralkoxy), vaalea, täysin fluorattu, sileä.

MTG CLEARWAY/D-PLATINUM (IT-M00130)

Silikoniletku erittäin puhtaiden tuotteiden, elintarvikkeiden ja nesteiden kuljettamiseen,  joiden alkoholipitoisuus on enintään 96%. 
MTG CLEARWAY / D-Platinumia käytetään yleensä elintarvike-, lääke- ja kosmetiikkateollisuudessa.

Platinalla kovetettu silikoniletku, jolla on tarttumattomat ominaisuudet. Käytetään aseptisissa ympäristöissä ja hygieniasovelluksissa: valmistettu erittäin huolellisesti, erittäin puhtaiden aineosien valinnasta tuotanto- ja varastointivaiheisiin. Farmaseuttisten aineiden validointi: testattu USP-luokan VI ja EU: n farmakopean mukaisesti. Letku EY 1935/2004 ja 2023/2006 / EY (GMP) mukaisesti. MTG: n tuotantosykli ei sisällä eläinperäisiä ainesosia, ftalaatteja, adipaatteja, nitrosamineja ja rajoituksin rajoitettuja materiaaleja. EC 1907/2006 (REACH) -standardiin. Muoviton.

MTG-PERISTALTIC/PHARMA

Lataa lisätietoja tästä
Suunniteltu erityisesti käytettäväksi peristalttisissa pumpuissa, jotka soveltuvat esim alkutuotteiden kuljetukseen.
Erinomaiset mekaaniset ominaisuudet takaavat pidemmän käyttöiän. Läpinäkyvä rakenne helpottaa tuotteen tarkastelua.
Hajuton letku. MTG-PERISTALTIC / PHARMA ei sisällä pehmitteitä, eläinperäisiä aineosia, allergeeneja ja nitrosamineja.
Rakenne: Technopolymeeri (koodi GMAST1620), hajuton, mauton, sileä. Täyttää USP-luokan VI ja EU 10/2011 vaatimukset. Vaatimustenmukaisuus: FDA-standardit, D.M. 21/03/73. Lämpötila -30°C - +90°C.

lääketeollisuuden letkut
Lisätty ostoskoriin